Det hele startede med at Mai-Britt og Allan havde set en køre buggy. Det syntes de nu så helt sjovt ud og det med at flyve drage havde de sådan rimeligt styr på. Tanken om virkelig at bruge vindens kraft til noget kom tættere og tættere på krop og sjæl... Nuvel - hos Mai-Britt og Allan er der ikke så langt fra beslutning til handling - meennn det skal selvfølgelig ske i den rigtige rækkefølge - for det er ikke gratis at køre/købe buggy. Efter en 4-6 tlf. samtaler og lidt maileri var der styr på hvad der skulle købes ind - og til hvilken pris...

Se billederne fra starten med den nye buggy herunder, » og læs bagefter kundens beretning her.
Og så blev der bestilt - leveringstiden var ca. én uge og denne flotte vogen er sammensat således: Peter Lynn Bigfoot+ er baseret på "Competition XR+" modellen: - forlængede side/sæde rør og en bredere (120cm) bagaksel Monteret med 1 stk "Bigfoot LIGHT" på forhjulet og 2 stk monsterdæk monteret på brede, assymetriske fælge som baghjul. Ved assymetriske fælge kan hjulene vendes. Forhjul = 12mm kuglelejer & aksel Baghjul = 20mm kuglelejer & bolte Bagaksel bredde = 120cm Totalvægt ca 32,5kg på vedhæftede model med de assymetriske hjul (ca. 30kg med 3 stk bigfoot LIGHT) Tja - sådan ser sådan et lækkert dyr ud når det lige er samlet ;-)
Når der nu ikke er vind og dyret er samlet, så skal den bare prøves. - Og en mark med en lille bakke kan vel bruges. Øhhh - husk, en buggy har ingen bremser ;-)...
Midt i det hele - kan det være en hel befrielse at gå til det "kendte".. - altså det bare at lege med en trick-drage.... Tjek lige naturen - sønt ik?
Én af de store bekymringer da Mai-Britt og Allan skulle afsted var om der var plads nok... Som i kan se af historien var Mai-Britt mest til at leje en trailer - men bekymringerne var ubegrundet. Og jo - de fik det til at klappe. Masser af plads - selv efter at buggyen have indtaget sin plads
Endelig - omsider ankommet til Fanø. Bunde er fin - buggyen pakket ud og sat sammen og forventnignerne er store... Allan er ikke ubetinget tryg ved at skulle ud på en stor stran med mange kørende biler og andet fyld - menn Allan, det gjorde du sgu godt.
Dyret - som det ser ud. Bemærk de store "monsterdæk" bagtil og "svanen" frem til forreste Bigfoot Light dæk. Monsterdæk havde nok ikke være nødvendige her - men de sikrer dig mod "langsom kørsel - eller decideret at sidde fast" på løst underlag.
Og jo - første tur. Foilen er testet og Allan er parat til at tage sin første tur i buggyen. Lidt spændt - men Allan, det ser helt rigtigt ud.
Og YES !!! - Allan kører. Ser perfket ud - en anelse anspændt, men Allan er igang og det er bare helt som det skal være...
Som tiden går får man styr på alle "de andre fjolser på stranden", slapper af og læner sig lidt mere tilbage. Der ér mange til at holde styr på i starten - men har man tålmodigheden belønnes den i 10-fold i oplevelser. Natur - fart - det at være ude og ikke mindst det at bruge vinden til noget. FED fornemmelse.
og jo - det går derudaf...
derudaf....
- og kan man næsten forestille sig et bedre sceneri? Tjek også dragen i baggrunden - du er sjældent alene i sådan et fedt vejr.. Let krusning på en bølge i baggrunden - og tjek lige de hjulspor - der har været andre ;-)
Tror i Allan har det dejligt? Mai-Britt - husk nu at have en kold parat til manden - det kræver sit det han er ude i..
Og jo - lidt salgsgas skal der til. Så langt nede i teksten gør det vist ikke noget. Her flyves med en Beamer - og på næste billede en PowerWing. Beamer er betydeligt bedre til at krydse med, men en dygtig pilot kan faktisk nå langt med en PowerWing hvis der blot køres frem og tilbage. Mennn - tjek lige de farver mod den himmel. Mai-Brit - flotte billeder!!
.... PowerWing når den er flottest..
Hvad er nu det? ARTSFÆLLER - ham vil venstre skal IKKE have lov til at overhale. Pas på - der går hurtigt fart i den... Forrest en PowerWing 5250 (gætter jeg på) og bagerst en traditionel foil
Pause skal der til. Har du ikke ne Trapez (se næste billede) på bliver du på et eller andet tidspunkt mør i armene... Allan - det er velfortjent.
Man fristes jo til at skrive at når "enden er god er ...." - men nej - tjek lige hvad Allan har på. Det er en trapez som næsten er uundværligt. Den aflaster armene og sikrer dermed at du bruger energien på det rigtige - foil, buggy og alle de "andre fjolser" på stranden. Det er en genial anordning som er god både når du kører buggy eller flyver med foils.
Yes - sådan skal det se ud...
Og så køres der i "pit" Allan og Mai-Brit, tak fordi jeg må bruge jeres gode billeder og suveræne beskrivelse. Jeg håber det kan være med til at tvivlere tager springet. Tak.

© dragestedet.dk 2006.

Tilmeld dig også dragestedets nyhedsmail med nyheder, tilbud og kampagner » her.